#Dichisar de Florii | 23-24 Aprilie-editie aniversara 1 an!

macheta poster florii dichisar

Pentru cine nu stie inca, evenimentele #Dichisar sunt intalnirile oficiale ale celei mai mari comunitati creative din Romania: Breslo.ro. E plin de creatori romani alesi pe spranceana, muzica buna si mult fun, fun, fun!

CAND? Se intampla in weekend-ul 23-24 Aprilie, 09:00-20:00, in plina febra a cadourilor de Paste si Florii, in mansarda Impact Hub din centrul Bucurestiului (str. Halelor, nr.5, langă Starbucks Unirii). Luati-va si prietenii!

Join pe Facebook, sa nu uitati! >> http://tinyurl.com/dichisar

 Ai numeroase motive sa ne vizitezi:

  1. #Dichisar împlinește 1 an și are peste 100 de cadouri de dat! >>> “Tombola cu Multumim” e modul creatorilor #Dichisar de a-i rasplati pe toti cei ce sustin handmade-ul romanesc. Cumpara orice, trage un biletel castigator si pleci acasa cu inca o punga de cadouri!
  1. Cadouri super-creative pentru Paste si Florii >>> Iepuras si pentru adulti si pentru copii: jucarii destepte, sosete colorate, tricouri amuzante, genti din piele, rochii de primavara si cosmetice bio, fiecare alese bob cu bob si lucrate individual de cei mai talentati creatori romani.
  2. Muzica buna, bere romaneasca, cake pops si cafea pentru cunoscatori.
  3. Tatuaje cu henna, coafuri impletite si rasfat de primavara.
  1. Fara fite. Doar lucruri incredibil de frumoase si oameni care stiu sa iti zambeasca.

Breslo spune asa: “E un targ care promoveaza calitatea ca pe un standard normal, nu ca pe un privilegiu elitist, deci e relaxat si fun. Toate creatiile sunt extrem de atent selectate, dar nimeni nu se ia prea in serios. Ne face placere sa il organizam si ne concentram mult pe atmosfera: muzica buna, cafea parfumata, expozanti talentati care stiu sa zambeasca si sa te faca sa te simti bine.”

 Va asteptam cu drag la #Dichisar de Florii, pe 23-24 Aprilie, la Impact Hub Bucuresti.

_____

Despre Breslo.ro

Breslo.ro este cea mai mare comunitate creativa din Romania. Cu peste 140 000 de membri iubitori de creativitate romaneasca, platforma Breslo.ro este locul de intalnire al tuturor celor ce vor sa vanda online sau sa cumpere produse unicat, lucrate manual. In 7 ani de activitate, Breslo.ro a adunat peste 150 000 de creatii originale si materiale art&hobby, castigandu-si locul ca Mecca al handmade-ului romanesc.

Despre seria de evenimente Dichisar
Evenimentele Dichisar sunt showcase-uri periodice de creatie romaneasca. Organizate de Breslo.ro, in spirit urban si alternativ, sunt create pentru a da publicului bucurestean ocazia de a-si cunoaste creatorii preferati. Evenimentele Dichisar sunt construite in jurul unui numar limitat de expozanti foarte atent selecționati si piperate cu actiuni fun din sfera beauty&lifestyle.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s